Team

het team zelfst.naamw. (v.)
UITSPRAAK:          [ti:m]
VERBUIGINGEN:   team | s (meerv.)

ploeg mensen die samen sporten of werken
VOORBEELD:        ‘sportteam’ 
VOORBEELD:        ‘managementteam’

bron: woorden.org

Team

het team zelfst.naamw. (v.)
UITSPRAAK:  [ti:m]

ploeg mensen die samen sporten of werken
VOORBEELD:     ‘sportteam’ 
VOORBEELD:     ‘managementteam’

bron: woorden.org

Iedere medewerker in ons team heeft zijn of haar specialisaties. Dit betekent dat je bij aanmelding of het maken van een afspraak de therapeut/coach kiest die aansluit bij wat jij nodig hebt.

Onze therapeuten:

Joris Stesses

Joris Stesses

Op een zachtmoedige manier de confrontatie aangaan met wat er is…

Als Integratief psychotherapeut vertrek ik vanuit een holistische benadering. Dat betekent dat ik meerdere invalshoeken gebruik om beweging te krijgen in de hulpvraag. Er zijn geen ‘standaardsessies’. Door de jaren heb ik me verdiept in de menselijke processen van het denken, voelen en gedrag. Ook levensproblemen en -vragen en hoe hiermee om te gaan zit in mijn werkveld. Ik werk vooral vanuit een open communicatie zodat therapie op jou maat ontstaat met ruimte voor existentiële vragen en een creatieve ontwikkeling.

Beroepsvereniging:
Vereniging Voor Therapeuten In de Interactionele Vormgeving
Erkenningen:
European Association For Integrative Psychotherapy
Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie Vzw

Specialisatie: individuele therapie, supervisie

Joris Stesses

Jill Van Dyck

Te allen tijde spontaan, voorzichtig als het moet, to the point als het nodig is…

Waarom doen mensen wat ze doen? Vanuit mijn passie voor psychologie wil ik voluit het menselijke denken, voelen en handelen kunnen plaatsen. Mijn opleiding in de toegepaste klinische psychologie heeft mijn betrokkenheid en engagement naar moeilijkheden rond emotieregulatie, hechtingspatronen, verlieservaringen, innerlijke conflicten en problemen binnen relaties nog versterkt. In dialoog bepalen we samen haalbare doelen die voor jou van betekenis zijn. 

Beroepsvereniging:
Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten (BPC)

Belgische Vereniging voor Psychotherapie (ABP-BVP)

Specialisatie: individuele therapie

Jill Van Dyck

OF Spreeuwendreef 11 -2360 Oud-Turnhout

Jill Van Dyck

Liese Wouters

‘Voorbij angst en verdriet terug verbinding durven aangaan’

Wie we zijn wordt mede gevormd door ons karakter, door wat we meekrijgen en wat we meemaken in ons leven. Het heeft een invloed op hoe we onze relaties beleven en hoe we ons verhouden in contact met anderen. Maar soms lopen we hierin vast. Als therapeut probeer ik een veilige ruimte te bieden. Samen voorbij de angst terug verbinding durven aangaan met de mensen die van waarde zijn voor jou. Of je nu komt met je partner, gezin of een belangrijke andere. Door je context  (fysiek aanwezig of in gedachten) erbij te betrekken kunnen we via het samen zoeken naar gedeelde, verbindende en betekenisvolle verhalen, je terug in je kracht zetten. 

Erkenning en beroepsvereniging:
Belgische vereniging voor relatie- en gezinstherapie en systeemcounseling

Specialisatie: Relatie-, gezins- en  systeemtherapie

Liese Wouters

Onze Businesscoach:

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

Hoe kan ik jou helpen groeien?

Mijn missie is mensen en ondernemers helpen groeien.

Dit doen we door jou te begeleiden in je zoektocht naar een krachtige positie op jouw juiste plek. We leggen de wortels bloot en zoeken naar de obstakels die jou belemmeren. Door deze te benoemen en zichtbaar te maken kunnen we ze aanpakken. We maken jouw doelen helder en werken stap voor stap een plan uit om deze te realiseren. Deze tools helpen je om vanuit jouw kracht, je onderneming en je team te laten groeien naar jouw visie.

Erkenningen:  Life coaching – basis en gevorderden (CVA) – Professional coach (Systo) – Masterclass Systemisch coachen (Systo) – MBTI (Werk & Houding)

Specialisatie: Persoonlijke coaching / Business Coaching / Leiderschapscoaching / Team- & organisatieontwikkeling/ Systemisch coachen

Bram Vermeulen

OF op locatie

© 2020 praktijk De Watering | privacy beleid | cookie beleid | website by Nine Concepts BV