Team

het team zelfst.naamw. (v.)
UITSPRAAK:          [ti:m]
VERBUIGINGEN:   team | s (meerv.)

ploeg mensen die samen sporten of werken
VOORBEELD:        ‘sportteam’ 
VOORBEELD:        ‘managementteam’

bron: woorden.org

Team

het team zelfst.naamw. (v.)
UITSPRAAK:  [ti:m]

ploeg mensen die samen sporten of werken
VOORBEELD:     ‘sportteam’ 
VOORBEELD:     ‘managementteam’

bron: woorden.org

Iedere medewerker in ons team heeft zijn of haar specialisaties. Dit betekent dat je bij aanmelding of het maken van een afspraak de therapeut kiest die aansluit bij wat jij nodig hebt.

Onze therapeuten:

Joris Stesses

Joris Stesses

Op een zachtmoedige manier de confrontatie aangaan met wat er is…

Als Integratief psychotherapeut vertrek ik vanuit een holistische benadering. Dat betekent dat ik meerdere invalshoeken gebruik om beweging te krijgen in de hulpvraag. Er zijn geen ‘standaardsessies’. Door de jaren heb ik me verdiept in de menselijke processen van het denken, voelen en gedrag. Ook levensproblemen en -vragen en hoe hiermee om te gaan zit in mijn werkveld. Ik werk vooral vanuit een open communicatie zodat therapie op jou maat ontstaat met ruimte voor existentiële vragen en een creatieve ontwikkeling.

Beroepsvereniging:
Vereniging Voor Therapeuten In de Interactionele Vormgeving
Erkenningen:
European Association For Integrative Psychotherapy
Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie Vzw

Specialisatie: Individuele therapie bij stress, depressie, burn-out, angst- en stemmingsproblemen, innerlijke conflicten, levensvragen

Joris Stesses

Jill Van Dyck

Als je opnieuw graag wil zijn wie je nodig hebt…

Psychische moeilijkheden kunnen heel uiteenlopend zijn en de stap zetten naar psychologische ondersteuning is vaak niet eenvoudig. Klachten staan steeds in verbinding met de persoonlijkheid en de omstandigheden waarin iemand zich bevindt. Samen bekijken we je huidige situatie en verwachtingen voor de toekomst zonder het verleden te negeren. Waarom doen mensen wat ze doen? In therapie leer je jouw denkpatronen en gevoelens te (h)erkennen. We focussen op het eigen maken van gewenst en doelgericht handelen waardoor je je gedrag beter kan sturen. In dialoog bepalen we samen haalbare doelen die voor jou van betekenis zijn.

Beroepsvereniging:
Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten (BPC)
Belgische Vereniging voor Psychotherapie (ABP-BVP)

Specialisatie: Individuele therapie bij angst- en stemmingsproblemen, stress, depressie, burn-out, innerlijke conflicten, levensvragen, relatieproblematieken, traumaverwerking

Jill Van Dyck

OF Spreeuwendreef 11 -2360 Oud-Turnhout

Jill Van Dyck

Liese Wouters

‘Voorbij angst en verdriet terug verbinding durven aangaan’

Wie we zijn wordt mede gevormd door ons karakter, door wat we meekrijgen en wat we meemaken in ons leven. Het heeft een invloed op hoe we onze relaties beleven en hoe we ons verhouden in contact met anderen. Maar soms lopen we hierin vast. Als therapeut probeer ik een veilige ruimte te bieden. Samen voorbij de angst terug verbinding durven aangaan met de mensen die van waarde zijn voor jou. Of je nu komt met je partner, gezin of een belangrijke andere. Door je context  (fysiek aanwezig of in gedachten) erbij te betrekken kunnen we via het samen zoeken naar gedeelde, verbindende en betekenisvolle verhalen, je terug in je kracht zetten. 

Erkenning en beroepsvereniging:
Belgische vereniging voor relatie- en gezinstherapie en systeemcounseling

Specialisatie: Relatie-, gezins- en  systeemtherapie

Liese Wouters

© 2023  praktijk De Watering | privacy beleid | cookie beleid | website by Nine Concepts BV